Markkinointi- ja viestintätiimin Oivalluspäivä

Haluatteko yhdistää markkinoinnin ja viestinnän voimat ja parantaa yhdessä verkkosisältöjenne vaikuttavuutta? Haluatteko päästä johtamaan sisältötyötä entistä integroidummin ja hurmaamaan yhdessä myös muun organisaation niillä mahdollisuuksilla, joita yhdessä tarjoatte?

 

$

Markkinointi- ja viestintätiimin yhteinen Oivalluspäivä on irtiotto arjen kiireestä, kuitenkin keskittyen täysimääräisesti tiukkaan asiaan, eli liiketoimintalähtöiseen sisältöjen johtamiseen (=sisältöstrategia) ja sisältöstrategian mukaisesti toteutettavaan, hallittuun ja tulokselliseen, aikaisempaa asiakaslähtöisempään ja vaikuttavampaan sisältömarkkinointiin.

Oivalluspäivän jälkeen jokaisella viestinnän ja markkinoinnin tekijällä on samat lähtötiedot sisältöstrategiasta ja sisältömarkkinoinnista. Tämä helpottaa merkittävästi johdon ja muun organisaation ymmärryttämistä. Päivän aikana tehtyjen harjoitusten, pelattujen pelien ja käytyjen keskusteluiden yhteenvetona ohjaajat toimittavat päivän jälkeen tiiviin yhteenvedon niistä askelista, joilla kannattaa edetä.

 

Päivän ohjelma: 

8.30-9.00 Aamupala
9.00-10.00 Johdatus sisältötyön strategisen tason tavoitteisiin. Alustus & keskustelu.
10.00-11.00 Asiakkaan rinnalla kulkeminen Sisältöpolun® avulla
11.00-12.00 Harjoituksia
12.00-13.00 LOUNAS
13.00-14.00 Vaikuttavan sisällön LLTA-malli, alustus, esimerkkejä ja harjoitus
14.00-15.00 Tiimin sisältöstrategia-mestaruuskisa!
15.00-16.00 Päivän aikana syntyneiden oivallusten ja kehitysajatusten koostaminen tiimin Sisältöstrategia-huoneentauluksi. Iltapäiväkahvi työskentelyn lomassa.

Suositeltu ryhmäkoko: Maks. 20 henkilöä. Ennen päiviä Differon kokeneet sisältöstrategit tekevät 3-5 etukäteishaastattelua puhelimitse / verkon yli tilaajan kanssa sovittavien henkilöiden kanssa. Haastatteluiden avulla päivän anti räätälöidään juuri tilaavalle organisaatiolle sopivaksi. Oivalluspäivän vetäjinä toimii kaksi kokenutta sisältöstrategia. Oivalluspäivän yhteenveto toimitetaan päivän jälkeen ja käydään läpi yhteisessä verkkopalaverissa.

Hintavaihtoehto A: 3 500 eur jos järjestetään asiakkaan osoittamissa ja kustantamissa tiloissa ja asiakkaan kustantaessa tarjoilut

Hintavaihtoehto B: Koko paketti tarpeiden mukaan. Differon vastatessa koko päivän järjestelyistä ja mahdollisesta oheisohjelmasta, toimitamme erillisen tarjouksen toiveidenne pohjalta.

Kuulostaa sopivalta, varaan keskusteluajan tästä

Jätä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle, niin otamme sinuun yhteyttä:

Tai soita: 

Kati Keronen, p. 040 576 1704

Kati