Sisältömarkkinoinnin korkeanpaikanleiri 

Oletteko jo aloittaneet sisältömarkkinoinnin, mutta sen tuloksia on vaikea mitata? Tuntuuko siltä, että tuotetut sisällöt eivät parhaalla mahdollisella tavalla kohtaa asiakasta? Apu on lähempänä kuin arvaatkaan!

$

Kokoa omasta organisaatiostasi moniammatillinen tiimi ja tuo heidät kaksipäiväiselle Sisältömarkkinoinnin korkeanpaikanleirille! Korkeanpaikanleirillä johto, viestintä, hr, markkinointi, myynti, tuoteosaajat ja asiakaspalvelun ammattilaiset yhdistävät voimansa sen tärkeimmän, eli asiakkaan hyväksi. Päivän aikana syntyy sekä yhteinen tahtotila etenemisestä, perussuunnitelma tarvittavista sisältöpoluista sekä liuta juuri oikeanlaisia sisältöaihioita, joilla asiakasta voidaan koukuttaa organisaation sisältöihin ja sitä kautta profiloitua oman osaamisen kautta vahvana edelläkävijänä, tehostaa myyntiä ja parantaa asiakaskokemusta.

Ennen Korkeanpaikanleiriä Differon sisältöstrategit tutustuvat organisaation strategiaan ja käyvät 5-10 haastattelua tilaajan kanssa alkubriefissä sovittujen henkilöiden kanssa. Päivä räätälöidään tilaajaan tarpeisiin tämän etukäteistiedon, osallistujien työprofiilien ja käydyn tarvekartoituksen pohjalta. Päivien annin sisältöstrategit kokoavat sisältöstrategian starttipaketiksi, joka toimitetaan tilaajalle ja käydään yhdessä läpi verkkopalaverissa.

 

Päivien ohjelma:

Päivä 1.

8.30-9.00 Aamupala
9.00-10.00 Sisältötyön strategiset tavoitteet organisaation omaan strategiaan peilaten. Alustus & ryhmäkeskustelut.
10.00-11.00 Asiakkaan rinnalla kulkeminen Sisältöpolun® avulla. Alustus & harjoituksia.
11.00-12.00 Kuka on asiakkaamme? Ostajapersoonien tiedontarpeiden ja arvostusten ymmärtäminen
12.00-13.00 LOUNAS
13.00-15.00 Harjoitus: ostajapersoonien motiivit, tiedontarpeet, arvostukset ja motiivit
15.00 Päivän yhteenveto, tärkeimmät opit ja kopit

P

Päivä 2.

8.30-9.00 Aamupala
9.00-11.00 Edellisen päivän ostajapersoonakorttien läpikäynti ja tältä pohjalta muodostetut sisältöpolkuaihiot
11.00-12.00 Sisältömyrsky, eli ideoidaan sisältöjä ostamisen prosessin eri vaiheisiin.
12.00-13.00 LOUNAS
13.00-14.00 Johdatus vaikuttavan sisällön tuottamiseen: LLTA-malli. Harjoitus.
14.00-15.00 Kirjoitusharkat. Kukin leiriläinen valitsee teeman sisältömyrskyn ideoista ja työstää ensimmäisen version sisällöstä LLTA-mallin mukaan. Sparraus parin kanssa.
15.00 Päivän yhteenveto, tärkeimmät opit ja kopit

Hintavaihtoehto A: 7 900 eur jos järjestetään asiakkaan osoittamissa ja kustantamissa tiloissa ja asiakkaan kustantaessa tarjoilut. Hintaan lisätään matkakulut ja alv.

Hintavaihtoehto B: Koko paketti. Differon vastatessa koko päivän järjestelyistä ja mahdollisesta oheisohjelmasta, toimitamme erillisen tarjouksen toiveidenne pohjalta.

Juuri tällaista tarvitsemme, haluan kuulla lisää

Jätä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle, niin otamme sinuun yhteyttä: 

 

 

 

Tai soita: 

Kati Keronen, p. 040 576 1704

Kati