Ulkoista markkinointi – ota meidät tekemään tulosta

Tarjoamme koko toimiston osaamisen kaikessa mikä markkinoinnissa on tärkeää. Osaamisemme pohjana on kymmeniä asiakaskumppanuuksia useista B2B, pörssi- ja kuluttajaliiketoimintayrityksistä. Olemme digitalisoineet ja tehneet tulosta asiakkaillemme pian 10 vuotta. Markkinointi tänä päivänä on liiketoimintaymmärrystä, sisällöntuotantotaitoa, kyseenalaistamista, kanavahallintaa ja analytiikkaa. Yksi henkilö ei enää pärjää.

  • Ota yhden hinnalla koko toimiston osaaminen:
    Liiketoimintaa tukeva markkinointiosaaminen Suomessa ja kansainvälisesti
  • Valmiit menetelmät rakentaa ajatusjohtajuutta, myynnin tukea ja asiakaspalvelua verkossa
  • Työtehtävät suunnittelusta analytiikkaan
  • Selkeä palvelumalli jota käyttävät useat pk-sektorin yritykset

Content marketing -palvelulla saat sinulle dedikoituneen tekijän sekä koko toimiston osaamisen teille sopivalla volyymilla.

Differo Oy on auttanut meitä useiden vuosien ajan rakentaman älykästä, asiakkaita houkuttelevaa markkinointia vaativassa markkinatilanteessa ja perinteisellä toimialalla.

Teollisuusyrityksen markkinointi- ja viestintäjohtaja

Ennen yhteistyötä Differon kanssa en oikein uskonut, että näin vaativan, vahvasti asiantuntijuutta edellyttävän sisällöntuotannon voisi ulkoistaa. Tämä ennakkoluulo osoittautui kuitenkin turhaksi ja olemme olleet tuotettuihin asiakastarinoihin erittäin tyytyväisiä.

Mirja Yli-Erkkilä

Vice President Marketing, Tana Oy

Tuloksia:

%

verkossa olevan oppaan lataajien määrän kasvu kuukausittain

  • Luonnollinen hakukonenäkyvyys korvasi kokonaan maksetun mainonnan
  • Myyntiliidien määrän jatkuva kasvu vaativassa B2B liiketoiminnassa

Meillä on henkilö, koko toimiston osaaminen ja valmiit palvelumallit yrityksenne menestykseen. Haluatko vaihtaa suuntaa?