Differo – markkinoinnin muutoksen kumppani

Differo auttaa asiakkaitaan kasvuun modernin markkinoinnin keinoin. Työstämme yhdessä asiakkaidemme kanssa sisältöstrategioita, tuemme ajatusjohtajuuden luomisessa, sparraamme markkinoinnin automaation käyttöönotossa sekä markkinoinnin mittariston luomisessa. Tarvittaessa toimitamme koko yrityksen tarvitseman sisältövetoisen markkinoinnin palveluna. Siirtyminen strategiseen, sisältövetoiseen markkinointiin vaatii myös organisaation sisäistä muutosta – kuljemme ja sparraamme asiakkaidemme rinnalla tämän muutoksen keskellä, kumppaneina ja neuvonantajina.

 

Tutustu differolaisiin:

 

Katri Tanni

Katri Tanni

toimitusjohtaja, perustaja

Katri on markkinoinnin osaaja, joka innostuu uusista asioista, perehtyy ja ottaa selvää. Katrin erikoisosaamista on asiakasarvojen esiinnostaminen sekä niiden jalostaminen sisältökärjiksi ja -poluiksi. Katri vastaa asiakkuusjohtamisesta ja uusasiakashankinnasta sekä toimii vanhempana sisältöstrategina vaativissa sisältöstrategiatöissä.

Puh. 044 592 8330

Kati Keronen

Kati Keronen

kehitysjohtaja, osakas

Kati on innostava ja oivalluttava myynnin ja markkinoinnin tekijöiden fasilitaattori ja valmentaja, jonka erityisosaamista on yritys- ja tuotekeskeisen puheen kääntäminen asiakaslähtöiseksi ja arvontuottoa kuvaavaksi.

Puh. 040 576 1704

Henna Niiranen

Henna Niiranen

asiakkuusjohtaja, osakas

Henna on energinen ja kokeileva markkinoija, joka innostaa organisaatioita kohti strategia-, data- ja asiantuntijavetoista markkinointia. Hennan aiempi kokemus IT-maailmasta antaa eväät jatkuvasti muuttuvien teknologioiden haltuunottamiseen ja analyyttiseen, projektimaiseen työskentelyyn. Henna vastaa asiakkuusjohtamisesta ja toimii projektipäällikkönä vaativissa sisältöstrategiatöissä.

puh. 050 486 0775

Riikka Seppälä

Riikka Seppälä

sisältöstrategi

Riikka on näkemyksellinen ja empaattinen markkinoinnin muutostöiden fasilitaattori ja hänelle on laaja-alainen, vuosien kokemus strategisen markkinoinnin rakentamisesta B2B asiakkaissa. Riikalla on asiakaslähtöinen mindset, syvä liiketoimintaosaaminen sekä ymmärrys viestinnän merkityksestä tuloksentekijänä ja hän innostuu asiakkaiden kanssa yhdessä oivaltamisesta.

Puh. 050 371 2000

Suvi-Maaria Wulff

Suvi-Maaria Wulff

sisältöstrategi

Suvi-Maaria on sisältömarkkinointinatiivi ja strateginen ajattelija, jonka salaisia aseita ovat viiltävä analyysikyky ja syväluotaavat miksi-kysymykset. Koulutuksiakin Differossa luotsaava Suvi-Maaria pohtii tällä hetkellä erilaisten strategioiden suhdetta toisiinsa ja ajatusjohtajuuden ja brändin käsitteitä.

Puh. 045 7840 0041

Santeri Niemi

Santeri Niemi

sisältöstrategi

Santeri on sisältöjen mitattavuudesta ja tuloksellisuuden osoittamisesta innostunut monipuolinen sisältöosaaja. Kriisialueilta paineensietokykyä hakenut Santeri on parhaimmillaan asiakkaan kuuntelemisessa, ongelmanratkaisussa ja sisältöpolkujen määrittelyssä.

Puh. 050 468 4100

Jarno Ahokas

Jarno Ahokas

sisältöstrategi

Jarnolla on 15 vuoden kokemus kansainvälisen vientiyrityksen myynti- ja markkinointitöistä. CRM ja markkinoinnin automaatio sekä myynnin ja markkinoinnin yhteispeli ja niihin liittyvät prosessit ovat Jarnon ydinosaamista.

Puh. 045 123 9800

Mira Oiva

Mira Oiva

sisältöstrategi

Mira on innostuva visuaalinen tarinanhahmottaja, jolla on osaamista ison mediatalon prosesseista ja toimintatavoista sekä isojen sisältömassojen järjestämisestä. Näkemyksellisyyttä löytyy erityisesti yritysten b-to-b-viestintään, mutta myös tapahtumamarkkinointi ja kuluttajille suunnatut viestit luonnistuvat osana kokonaisuuden suunnittelua: osuvilla sisällöillä saadaan aikaan sitoutunut ja innostunut organisaatio – sekä tehokasta myyntiä oikealle kohderyhmälle.

Puh. 050 4479722

Sinikka Janhonen

Sinikka Janhonen

sisältömarkkinoija

Sinikka hyppäsi rakennusinsinöörimaailman moninaisista markkinointiviestintätehtävistä toiselle puolelle pöytää. Sinikalla on pitkä kokemus mm. markkinointimateriaalin tuottamisesta tapahtumien toteutukseen ja paljon siltä väliltä. Sinikkaa motivoi erilaisten ihmisten parissa työskentely ja parhaat kiksit hän saa silloin, kun on pystynyt auttamaan omalla panoksellaan asiakasta onnistuneeseen lopputulokseen.

Puh. 0400 361 676

Mari Kurkinen

Mari Kurkinen

sisältömarkkinoija

Marilla monipuolinen kokemus niin koneteollisuuden kuin rakentamisen konsultoinninkin markkinoinnista ja viestinnästä. Marin sydäntä lähellä ovat yrityksen strategiaa tukevat sisällöt, joiden ympärille yritysten markkinointi ja myynti rakentuu.

Puh. 040 809 3079

Sanna Jokiniitty (vanhempainvapaalla)

Sanna Jokiniitty (vanhempainvapaalla)

web insight specialist

Sanna on analyyttinen markkinointiosaaja, jonka aikaisempi työkokemus on IT-alalta. Sanna on erityisen kiinnostunut verkkokäyttäytymisestä sekä tekniikan markkinoinnille luomista mahdollisuuksista, ja yksityiskohtiin keskittymisen sijaan haluaa ymmärtää niiden vaikutuksen kokonaisuuteen. Sanna saa virtaa ihmisten kanssa työskentelystä ja uusien asioiden oivaltamisesta.

Puh. 041 503 6088

Sanna Santanen (opintovapaalla)

Sanna Santanen (opintovapaalla)

project manager

Sanna loikkasi ohjelmistojen rakentelusta markkinoinnin pariin, jossa häntä kiehtoo ihmisiin vaikuttaminen ja teknologian hyödyntäminen. Hän on monipuolinen projektijohtamisen ja liiketoiminnan osaaja, joka nauttii konkreettisten tulosten saavuttamisesta niin asiakkuuksissa kuin sisäisissä hankkeissa. Asiakkaiden auttamisen ja projektien organisoinnin lisäksi Sannaa inspiroivat jatkuvan kehittämisen mallit ja uusien asioiden opiskelu.

Puh. 040 837 9921

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi @ differo.fi

Tampere

Hallituskatu 11 B (2.krs)
33200 Tampere

Osoite – piipahda toimistollemme kahville!

Verkko on kotimme, ja matkustamme asiakkaidemme luokse ympäri Suomen. Löydät meidät myös Twitteristä, LinkedInistä ja Facebookista.

Fyysinen pääkonttorimme sijaitsee Suomen Piilaaksossa, Tampereella. Fyysisesti tai postikortilla tavoitat meidät siis osoitteesta

Åkerlundinkatu 2 A, 2. krs
33100 Tampere

Bisnode-D&B-alhaisin-riskiluokka-1-logo-2016Differo Oy:lle on myönnetty korkein Suomessa saatava kansainvälisen tahon myöntämä luottoluokitus:

Verkkolaskuosoite:

Operaattori: OP-Pohjola

Operaattoritunnus: OKOYFIHH

OVT-tunnus: 003723106326

Y-tunnus: 2310632-6