12.12.2018

Olen Aino, sähäkkä sisällöntuottajaharjoittelija. Olen Differon juniori, mutta samalla myös tiimimme diginatiivi. Luovin läpi sosiaalisen median varmoin ottein ja kirjoitan napakoita tekstejä, joilla on mediaähkyiselle lukijalle oikeasti arvoa. Vaikka olen harjoittelija, en ole täysi noviisi, noob tai nyyppä. Opiskelujen ohella olen kerryttänyt monipuolista kokemusta eri toimialojen viestinnästä ja markkinoinnista sekä B2C että B2B vinkkelistä.

Toinen jalkani on yhä yliopistomaailmassa ja minut tapaakin Differon toimistolta vain osa-aikaisesti.  Freesien ideoiden tueksi voin tarjota tuoretta tutkimustietoa siitä, millainen sisältö toimii. Opinnoistani olen saanut kaupallisen näkökulman viestintään. Väitän, että onnistuneet sisällöt näkyvät myös yritysten kassavirrassa.

Fiilistelen oivaltavaa kirjoittamista ja innostun visuaalisista projekteista. Minulta luonnistuvat niin tekstit kuin kuvanmuokkaus, videoeditointi ja taittokin. Lisäksi voin tarjota asiakkaillemme ymmärrystä siitä, mikä sisältö toimii parhaiten missäkin kanavassa ja kuinka se kohdennetaan niin, että viesti osuu ja uppoaa. Samalla voin auttaa houkuttelemaan piiloistaan esiin ne paljon puhutut millenniaalit, joita löytyy jo yritysjohtajienkin joukosta. Tahdon olla huomisen sisällöntuottaja, jo tänään.

Herätinkö ajatuksia? Ota yhteyttä niin jutellaan!