07.03.2017

Työtämme ohjaavat suomalaisissa organisaatioissa korkealle arvostetut päämäärät:

Tiimi tarpeesi mukaan – tehdään töitä yhdessä!

Koostamme jokaiseen asiakkuuteemme parhaiten sopivan tiimin, johon kerätään osaamista asiakkaan tarpeen mukaan: strateginen suunnittelu, sisällöntuotanto, tekninen osaaminen, natiivi sisällöntuotanto tai vaikkapa social selling.

Usealla meistä on kokemusta markkinoijan roolista isoissa yrityksissä. Edellisiä työnantajiamme ovat mm. UPM, Fastems, Alma Media, Isännöintiliitto, Netrauta Finland, Miele ja Enfo. Tiedämme hyvin ne haasteet, joita te markkinoinnin muutoksen agentit joudutte organisaatiossanne taklaamaan.

Mikäli haluat, voit myös yrityksesi muutosagenttina liittyä tiimiimme työstämään yrityksesi asioita – voit työskennellä kanssamme toimistollamme tai me jalkaudumme teille. Useissa projekteissa olemme sopineet asiakkaidemme kanssa lähipäivät, jolloin työskentelemmme kasvokkain sekä yhteisten tavoitteiden että muiden tehtävien parissa. Näin tieto siirtyy tehokkaasti.

Tarvittaessa tuomme mukanamme projekteihin kumppaniverkostoamme, joiden työstä vastaamme kuin omastamme. Tältä osa-alueelta mm. myynnin tunneälykäs valmennus, graafinen suunnittelu, videotuotanto ja natiivitasoinen sisällöntuotanto meidän malleilla on käytössäsi.

Olemme yrityksesi kasvun kumppani

Olemme asiakkaillemme aito kumppani, emme perusta kampanjoista. Tulokselliseen tekemiseen tarvitset enemmän kuin yhden kampanjan. Eikä työmme ei jää suunnitelmien tasolle, vaan olemme mukana yrityksesi arjessa viemässä suunnitelmat todeksi – tulokset näkyvät euroissa. Kasvatamme liiketoimintasi lisäksi yrityksesi henkistä pääomaa. Sisältöstrategiatyön jälkeen yli 90% asiakkaistamme jatkaa kanssamme yhteistyöhön, jossa toimitamme sisältömarkkinointia palveluna.

Tuloksena saatte parempia myynnin mahdollisuuksia, lisää myyntiä ja vaikuttavuutta halutuissa kohderyhmissä

Emme raportoi verkkokävijöitä, klikkaajia tai avauksia. Asiakkaamme haluavat markkinoinnin tuottavan pitkällä tähtäimellä kauppaa, kaupan aihioita, ajatusjohtajuutta tai uutta positiota oman liiketoimintansa arvoketjussa. Otamme suuntaviivat yrityksen strategiasta ja toteutamme työmme sen mukaisesti. Useat tyytyväiset asiakkaamme ovat todenneet tämän toimintatapamme tuloksekkaaksi.

  • B2B globaalissa liiketoiminnassa toimiva asiakkaamme saa työmme tuloksena markkinointiin panostetut eurot 7,5 -kertaisena takaisin myynnin kasvuna
  • Pörssiyrityksen oma henkilöstö on sitoutunut yrityksen sisältöön ja viestiin: sisäinen liikenne yrityksen www-sivustolle lisääntyi vuodessa + 251 %
  • Teollisuusalan yritys päättti kansainvälistyä kun globaalin verkkoliikenteen kautta tehtiin näkyväksi huutava tarve yrityksen osaamiselle . Alalla siintää miljardimarkkinat.  

Välitön ja kokenut

Olemme kumppani joka ei pönötä tai viisastele emmekä jauha alan jargonia. Meidän kanssamme on mukavaa tehdä töitä. Selkeät, yli kymmenen vuoden aikana kehitetyt ja useilla yrityksillä käytössä olevat  menetelmämme takaavat tuloksellisuuden. Asiakkaillemme tärkeää on se, että heidän asiakkaansa tarpeet on aina huomioitu ja työtavoissamme korostuu projektinhallinta joka sinetöi palvelumme asiakkaiden suuntaan. Meihin voit luottaa.

Lisätietoja Differon työmenetelmistä antaa mielellään Katri: