14.05.2018

Kuka olen?

Olen Kati Järvinen, intohimoinen ja empaattinen myynnin kehittäjä sekä markkinointia laaja-alaisesti ymmärtävä pellepeloton.
Toimenkuvani on markkinointivastaava sekä Growth Specialist – autan siivittämään asiakasyritysteni liiketoiminnan kasvuun digitaalisen markkinoinnin keinoin.
Opiskelen alati uteliaana kansainvälisen myynnin ja myynnin johtamisen ylempää AMK-tutkintoa (#myyntimaisteri), sillä haluan olla kartalla viimeisimmästä tietotaidosta ja myös siten sparrata miten modernin myynnin aikakaudella toimitaan mahdollisimman tuloksellisesti.

Miten voin auttaa sinua?

Kaikki lähtee kuuntelusta. Haluan tutustua sekä asiakkaan bisnekseen että liiketoimintaympäristöön huolellisesti, jolloin voidaan lähteä yhdessä ratkaisemaan haasteita kustannustehokkaasti sekä kekseliäästi digitaalisen markkinoinnin keinoin. Social selling sekä asiakkaan tavoitteita palveleva sisältöstrategia siivittävät asiakasyritykset kasvuun rakentaen vankan perustan näkyvyydelle ja asiakkaiden tavoittamiselle jatkossakin.
Osa matkaa on syvä ymmärrys asiakasyrityksen omien potentiaalisten asiakkaiden tarpeista ja ostokäyttäytymisestä. Tätä päästään tarvittaessa avaamaan selvittämällä motiivipohjainen asiakasprofiili ja rakentamalla ostopolut sen mukaan.

Osaan asettua työhistoriani vuoksi luontevasti asiakkaan asemaan, joten osaan katsoa myös ”boksin ulkopuolelle”. Kun yhteiset tavoitteet ovat selvillä, rakennetaan yhdessä strategisten tavoitteiden mukainen monikanavainen kokonaisuus, joka testatusti toimii tuoden toivotunlaista näkyvyyttä ja sitä kautta lisää myyntiä!

Miksi Differo?

Meidän avullamme tuot asiakaslähtöisyyden markkinointiin ja teet tulosta verkkosisällöillä, joilla on arvoa. Yhteistyö Differon kanssa on myös investointi oman organisaation ammattitaitoon: jaamme mielellämme osaamistamme ja kehitämme työmallejamme yhdessä asiakkaiden kanssa. Meillä on Suomen taitavin sisältöstrategiatiimi, joka kerryttää jatkuvasti osaamistaan yhteistyössä kansainvälistä liiketoimintaa tekevien asiakkaidensa kanssa.

 

Kiinnostuitko?  Ota yhteyttä!

Kati Järvinen

0406520777
kati.jarvinen@differo.fi