15.08.2018

Moi!

Olen Petra. Utelias luonteeni on kuljettanut minut erilaisten yritysten ja erilaisten markkinointiosastojen kautta Differolle. Monivaiheinen matkani auttaa minua ymmärtämään erilaisia ihmisiä ja tapoja tehdä asioita. Hahmotan yleensä nopeasti asiakkaan haasteet ja autan ratkomaan ongelmia. En osaa käyttää jargoniaa, enkä jakkupukua. Puhun asioista ihmiseltä ihmiselle ymmärrettävästi ja auttavasti.

Minulla ei mene sormi suuhun teknologian ja digitalisaation kanssa. Päinvastoin – näen vain mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia ja tapoja, joilla liiketoimintaa voidaan kehittää. Sosiaalinen media on minulle luontainen kanava ja kerron sen moninaisista hyödyistä mielelläni.  Kysy minulta mitä vaan digistä. Kaikkea en tiedä, mutta lupaan selvittää.

Mitä teen ja mitä hyötyä minusta on asiakkaille?

  • Hahmotan kokonaiskuvan ja poimin sieltä oleellisimmat asiat.
  • Ymmärrän mittaamisen tärkeyden. Pyrin luomaan kaikille helposti ymmärrettäviä ja juuri asiakkaan tavoitteisiin peilaavia mittareita.
  • Otan huomioon sisällöntuotannossa hakukoneoptimoinnin, koska sen avulla lisäämme mahdollisuuksia näkyä hakukoneissa ja sen kautta luomme lisää liikennettä asiakkaan verkkosivulle.
  • Autan saamaan tehot irti markkinoinnin automaatiosta
  • Teen verkkosivuston suunnittelua, kehitystä ja tutkin sivustojen analytiikkaa – tältä pohjalta saat minulta aina helposti hyödynnettäviä kehitysideoita.
  • Herättelen sanomalla asiat suoraan. Asiat eivät kehity, jos niistä ei voi puhua niin kuin ne oikeasti ovat. Saat minulta rehellisen palautteen, joka pohjautuu dataan ja/tai kokemukseen. Mutta lupaan olla lempeä.

Mielestäni Differossa parasta ovat ainutlaatuiset, asiakkaan tiedontarpeisiin ja ostamisen motiiveihin perustuvat työmenetelmät ja sisältömarkkinoinnin monipuoliset ammattilaiset, joilla jokaisella on oma supervoimansa. Tuomme asiat käytäntöön asti, ymmärrettävästi ja mitattavasti.

Kiinnostuitko?  Ota yhteyttä!

p. 044 722 5812, petra.lylander@differo.fi