11.01.2018

Kuka olen?

Olen Sanna Jokiniitty, maailmaa ja markkinointia analyyttisesti tarkasteleva, kehitysnälkäinen sisältöstrategi ja asiakkuuspäällikkö. Lisäksi olen Differossa osakkaana.

Miten voin auttaa sinua?

Pystyn nopeastikin sukeltamaan asiakkaan liiketoimintaan, näkemään asiakkaan vahvuudet ja haasteet joiden pohjalta voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa tuloksellista markkinointia. Koska jokaisen kampanjan ja markkinointipanostuksen tulee palvella kokonaisuutta ja puhutella oikeita henkilöitä, pitää tavoitteet ja kohderyhmät olla kirkkaana mielessä. Siinä autankin sinua parhaiten. Autan löytämään oman yrityksenne vahvuudet, ne asiat joista asiakkaanne hyötyvät ja saavat eniten arvoa. Kun nämä ovat kirkkaana mielessä, pystymme yhdessä suunnittelemaan ja toteuttamaan tuloksellista sisältövetoista markkinointia.

Olen sparraaja ja vierelläkulkija, joka varmistaa että asioita myös tapahtuu. Autan sinua pitämään huolta että markkinoinnin fokus pysyy strategisissa tavoitteissa ja tarpeen tullen uskallan myös haastaa. Hiotaan yhdessä jokapäiväisestä tekemisestä timanttia!

Miksi Differo?

Meidän avullamme tuot asiakaslähtöisyyden markkinointiin ja teet tulosta verkkosisällöillä, joilla on arvoa. Yhteistyö Differon kanssa on myös investointi oman organisaation ammattitaitoon: jaamme mielellämme osaamistamme ja kehitämme työmallejamme yhdessä asiakkaiden kanssa.   Meillä on Suomen taitavin sisältöstrategiatiimi, joka kerryttää jatkuvasti osaamistaan yhteistyössä kansainvälistä liiketoimintaa tekevien asiakkaidensa kanssa.