04.04.2017

Hei. Olen määrätietoinen organisaattori ja asiakkaan rinnalla kulkeva projektipäällikkö, jonka duuni on pitää joskus moneenkin ilmansuuntaan osoittavat projektin langat tiukasti hanskassa. Samalla ohjaan muuta tiimiä lempeästi eteenpäin kohti parasta mahdollista lopputulosta. Osaamistani olen kerryttänyt luotsaamalla kansainvälisiä ohjelmistokehitystiimejä, niin suomessa kuin ulkomailla. Differolla sain kaivattua vaihtelua loikatessani ohjelmistojen nikkaroinnista digitaalisen markkinoinnin pariin. Moderni markkinointi on kiehtova kombinaatio syvää liiketoiminnan  ymmärtämistä ja teknologian hyödyntämistä, jolla asiakkaidemme markkinoinnin strategia käännetään konkretiaksi ja tuloksiksi. Innostun saadessani olla todentamassa muutosta, minkä digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet ja menetelmät tuovat asiakkaillemme.

Differolla arvostan toimitatapojen joustavuutta ja vapautta kehittää niitä viitekehyksen sisällä, mikä näkyy myös asiakkaillemme joustavuutena ja parempana asiakaspalveluna. Pyrin olemaan aina askeleen edellä asiakasta ja pitämään siten projektikokonaisuuden oikealla kurssilla sekä taklaamaan mahdolliset kompastuskivet matkalla tavoiteltavaa päämäärää.  Nautin muuttuvista tilanteista ja haasteista, joiden kimppuun käymme ennakkoluulottomasti timanttisen asiantuntijatiimimme voimin. Toistemme osaamista täydentäen voimme tarjota asiakkaalle osaamista laajalla skaalalla sekä tsemppaamme toisemme parempiin suorituksiin.

Differolla olen luotsannut useita verkkosivu-uudistuksia, joilla asiakkaan strategia on jalkautettu verkkoon, muuttamalla passiiviset verkkokanavat tavoitteellisiksi myyntikanaviksi. Asiakkaiden onnistumiset ja konkreettiset tulokset ovat työni huippuhetkiä.

Olen tällä hetkellä opintovapaalla Tampereen yliopistolla, jossa opiskelen mm. menetelmiä, joilla muotoilemme digitaalisia palveluita entistä paremmalla käyttäjäkokemuksella.