06.02.2019

Ville toimi sisältömarkkinoinnin työharjoittelijana 4.2. – 30.6.2019, minkä jälkeen hän on toiminut Differolla sisälllöntuottajana 1.7. – 31.7.2019.

Ammattimielessä kuvailisin itseäni sisältömarkkinoinnin hybridinä – olen yrittäjähenkisesti omaa uraa Suomessa rakentanut copywriter ja kansainvälisissä asetelmissa höystetty (tuleva) viestinnän ammattilainen.

Toimin Differo Oy:llä sisältömarkkinoinnin työharjoittelijana osana opintojani alankomaisessa Arnhem Business School -korkeakoulussa.

Hybridinä minulla on oma-aloitteista kokemusta sekä copywriting-projekteista että viestintäsuunnitelmien laatimisesta ja toteuttamisesta niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin yritysten kanssa. Siksi uskonkin, että tuon paljon potentiaalia ja lisäarvoa yrityksesi (sisältö)markkinointiin nyt ja tulevaisuudessa.

Mutta miten? Ensin suunnittelemalla sisältöä, josta kohderyhmäsi on kiinnostunut, ja joka auttaa sinua saavuttamaan viestinnälliset tavoitteesi. Tästä muodostuvan strategian perusteella voidaan tuottaa juuri sellaista sisältöä, mikä on myös minun heiniäni.

Olen ihmisenä viestinnällisesti hyvin selkeä, avoin ja rehellinen, ja se näkyy myös työssäni ja sen laadussa.