17.08.2017

Sisältöstrategian erikoisosaaja Differo rekrytoi jälleen kokeneen sisältömarkkinoinnin ammattilaisen. Isoista yrityksistä Differolle siirtyneiden joukkoon liittyy Iana Vesa 1.9.2017 alkaen.

Iana Vesalla on rakennuttamisen pörssiyrityksestä yli 13 vuoden kattava markkinointiviestinnän kokemus sisältäen mm. markkinointiautomaation ja palvelumuotoilun osaamista. Iana siirtyy Differolle sisältöstrategiksi SRV:ltä palvelumuotoilijan tehtävistä.

Sisältöstrategiatyö, verkkosivustouudistukset ja markkinointiautomaation tehokas hyödyntäminen vaativat asiakaslähtöistä ajattelua ja palvelumuotoilun työkaluja. Siksi Iana on oiva vahvistus differolaisten jo ennestään kovaan osaamiseen. Me haluamme erottua sillä, että nostamme tasoa kaiken aikaa kohti pohjoismaista kärkeä, kertoo Differon toimitusjohtaja Katri Tanni.

Tutustu Ianan LinkedIn-profiiliin.

Differolaiset jo kolmella paikkakunnalla

Differolaisten koti on verkossa, mutta Differo jalkautuu yhä vahvemmin myös pk-seudulle. Differolaisten Helsingin toimisto löytyy aivan ydinkeskustasta, Graniittitalosta. Differolaiset vaikuttavat lisäksi Tampereella ja Jyväskylässä.

Differon asiakkaita ovat tällä hetkellä mm. Aditro, A-Insinöörit, HappyOrNot, Honkajoki Oy, Puustelli sekä WWF. Näitä ja muita Differon asiakkaita palvelee 13 kokenutta sisältömarkkinoinnin ammattilaista. Differolaisten entisiä työnantajia ovat mm. Kemira, Alma Media, Trainers House, Affecto, Isännöintiliitto, UPM ja Fastems. Yrityksen budjetoitu liikevaihto vuodelle 2017 on 1,3 M€.

Lisätietoja antaa mielellään Katri: 044 5928 330, katri.tanni@differo.fi.

 

Piditkö lukemastasi? Jaa kirjoitus myös omalle verkostollesi!