28.10.2016

Suomessa on meneillään markkinointikulttuurin vahvistuminen: markkinointi on tulossa kovaa vauhtia yritysjohdon agendalle. Yrityksissä joissa ollaan jo pidemmällä, investoidaan asiakaskokemuksen kehittämiseen sekä myynnin, markkinoinnin ja viestinnän funktioiden yhdistymiseen.

Differo Oy:n asiakkuusjohtajaksi ja osakkaaksi 1.10.2016 nimetty sähkötekniikan insinööri ja sisältömarkkinoinnin ammattilainen Henna Niiranen näkee, että dataohjautuvan ja monikanavaisen, yrityksen kasvua ajavan markkinoinnin aika on nyt. Affectossa IT-palvelupäällikkönä ja viimeisimpänä sisältömarkkinoinnin ammattilaisena työskennellyt Niiranen uskoo, että digitaalisuus mahdollistaa markkinoinnin, myynnin, viestinnän ja asiakaspalvelun liittymään yhteen asiakkaan palvelemiseksi.

– Haluan olla etulinjassa kehittämässä suomalaisen markkinoinnin muutosta Differossa. Meneillään on sekä teknologisesti että kulttuurillisesti merkittävä muutos. Markkinoijilla on hyödynnettävissä teknologioita ja dataa ennennäkemätön määrä ja toisaalta, markkinointi koetaan koko yrityksen asiaksi. Sisäisiä siiloja räjäytellään parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi ja asiantuntijat asetetaan etulinjaan yrityksen ilosanomaa kertomaan. Affectolla pääsin konkreettisesti työstämään sisältövetoista, monikanavaista markkinointia yhdessä koko organisaation kanssa. Toisaalta insinöörin koulutukseni sekä aiempi kokemukseni IT-maailmasta antavat eväät jatkuvasti muuttuvien teknologioiden haltuunottamiseen ja analyyttiseen, projektimaiseen työskentelyyn, Niiranen kertoo.

– Differon vahvuutena on asiakkaan strategiaan integroituminen, jolloin markkinoinnilla aidosti ajetaan kasvua ja kansainvälistymistä. Olen nähnyt ne muutokset ja haasteet, joita strategia- ja asiantuntijavetoiseen markkinointiin siirtyminen aiheuttaa, ja tiedän millaista tukea organisaatioissa tällöin kaivataan. Differoon siirtyessäni pääsen vahdissa olevaan junaan ja erikoistumaan strategiseen markkinointiin, jonka tuloksia entistä vahvemmin kansainvälistyvät asiakasyritykset pääsevät kanssamme saavuttamaan, Niiranen sanoo.

Lisätiedot:
Henna Niiranen
Puh. 0504860775
henna.niiranen@differo.fi
https://fi.linkedin.com/in/hniiranen
https://www.twitter.com/HennaNiiranen