Strategisen sisältömarkkinoinnin Superpäivä 30.1.2020!

Suosittu ja paljon keskustelua herättänyt #superpäivä2020 tulossa jälleen entistä isompana!

Save the date: torstai 30.1.2020 Helsingissä.

Päivän teema: Markkinointi muutosjohtajana

Tarkempi aikataulu, paikka ja puhujalista täsmentyvät pian – pysy kuulolla ja saat tiedon ensimmäisten joukossa.

Jättämällä yhteystietosi, saat varata lippusi ilmoittautumisen avautuessa edulliseen early bird -hintaan ja varmistat paikkasi Suomen ainoaan, pelkästään strategiselle sisältömarkkinoinnille ja sisältöstrategialle omistettuun suurtapahtumaan.

Vuoden 2019 tapahtumassa paikalla oli n. 120 asiakaslähtöisen markkinoinnin ja myynnin edelläkävijää. Varaa lippusi ennakkoon ja kuulet #superpäivässä2020 aitoja case-esimerkkejä, saat inspiraatiota ja ajatuksia herättelevistä puheenvuoroista ja jaat kokemuksia muiden alan ammattilaisten kanssa verkostoitumisen lomassa. Saamamme palautteen perusteella tilaisuus on myös oiva keino viettää vaikkapa tyky-päivää isommallakin muutosjengillä.

Olipa roolisi sitten viestinnässä, markkinoinnissa, myynnissä tai myynnin tuessa, #superpäivä2020 on tapahtuma juuri sinulle!

Tule, sillä muutos tehdään yhdessä!


Näkemykselliset markkinoinnin superammattilaiset auttoivat ideoimaan tulevaa #superpäivää2020. Viisaat päänsä löivät yhteen Katri Tannin (kuvassa keskellä) vetämänä vasemmalta lukien Tarja Röytiö Postilta, Pia Viinamäki Telia Inmics Nebulalta, Mika Patrakka Elomaticilta sekä Paula Narkiniemi Nesteeltä.

 

BOOM! 5 räjäyttävää syytä osallistua sisältömarkkinoinnin #superpäivään2020

  1. Kaipaako markkinointisi lisää tuloksia? Tule ja saat käytännössä testatut, toimivimmat vinkit miten viedä tekemisenne uudelle tasolle!
  2. Paikalla Suomen edistyksellisimmät ja kannuksensa ansainneet markkinoijat – mikä tilaisuus verkostoitumiseen!
  3. Ei turhanpäiväistä jaarittelua – saat näkemyksiä ja vakuuttavia vinkkejä suoraan tosielämästä vietäväksi konkretiaan, vaikkapa jo heti seuraavana päivänä!
  4. I 💗 markkinointi  – hanki itsellesi tartunta asiakaslähtöisemmästä tavasta markkinoida ja anna ilon näkyä työyhteisössäsi innostamassa muitakin!
  5. Iltapäivä poissa työpöydän äärestä virkistää mieltä ja saat hetkisen aikaa miettiä työsi kannalta merkittäviä asioita eri näkökulmasta!

Ilmoittaudu #superpäivän postituslistalle!

Varmista paikkasi sisältömarkkinoinnin ykköstapahtumassa!

Lähetämme sinulle tietoa niin osallistujista teemoineen kuin ennakkohintaisista lipuista ensimmäisten joukossa.

Kyllä, haluan kuulla #superpäivästä2020 lisää heti kun mahdollista!