Tietopankki

Vinkkejä sisältövetoiseen, strategiseen markkinointiin, ole hyvä!

[KIRJA] Sisältöstrategia – Asiakaslähtöisyydestä tulosta

Digitaalisella ajalla erottuminen kohinasta on sekä elintärkeää että entistä vaikeampaa. Merkitykselliset tarinat syntyvät moniammatillisen yhteistyön tuloksena sekä tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Kirja antaa potkun asiakaslähtöiseen, tulokselliseen viestintään ja markkinointiin.

Tulossa: Sisältömarkkinoinnin sanasto

Julkaisemme elokuussa 2017 oppaan, jossa avataan käytetyimmät strategisen sisältömarkkinoinnin termit. Muhkea tietopaketti, joka jokaisen markkinointia puhuvan tulisi lukea. Ennakkotilaa opas jo nyt!

Tulossa: Opas verkkosivuston uudistajalle

Julkaisemme 3-osaisen opassarjan asiakaslähtöisen verkkosivustouudistuksen tekemisestä syksyllä 2017. Ennakkotilaa opassarja jo nyt ja varmista seuraavan verkkosivuprojektin onnistuminen!

OPAS: 10 syytä investoida sisältöstrategiaan

Sisältöstrategian avulla markkinoinnin toimenpiteitä johdetaan yrityksen asiakkaiden lähtökohdista. Sisältöstrategian vauhdittamana markkinointi auttaa kasvattamaan myyntiä, erottumaan kilpailijoista ja vakuuttamaan yrityksen osaamisen tuottama arvo asiakkaille.

OPAS: Kuinka koukutat asiakkaan sisältöösi

Opas palauttaa mieleen sisältöjen perustarkoituksen. Oppaan lukemalla opit, miten luodaan sisältöä, joka auttaa asiakasta kohti tavoitetta sekä joka palvelee asiakkaan ja yrityksen intressejä.

OPAS: Johdon työkirja sosiaaliseen mediaan

Johdon työkirja sosiaaliseen mediaan antaa konkreettisia eväitä ja työkaluja johtajille oman sosiaalisen median profiilien päivittämiseen ja kehittämiseen, yrityksen strategiset ja johtajan oman työn tavoitteet huomioiden. Oppaassa kerrotaan, miten somea ja verkkoa voi hyödyntää johtamisen ja myynnin tukena.

Kiinnostaako opastuotanto?

Voimme auttaa sinuakin kirjoittamaan vaikuttavia, liiketoiminnan tavoitteitasi tukevia oppaita markkinoinnin polttoaineeksi. Kerro meille miten voimme auttaa, niin palaamme pikaisesti asiaan.

Kiinnostaako strateginen sisältömarkkinointi?

Tilaa Differon uutiskirje!

Lähetämme kuulumisia modernin markkinoinnin maailmasta 1-2 kertaa kuukaudessa.

Tilaa uutiskirje jättämällä
sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.